Moodsquare projectinrichting

Moodsquare

U hoeft geen psycholoog te zijn om te begrijpen dat de juiste sfeer in een winkel het verschil kan betekenen tussen wél of geen aankoop. Of dat de productiviteit op kantoor danig verbetert als de werkruimte niet alleen functioneel, maar ook sfeervol en inspirerend is. De interieurarchitecten van Moodsquare leveren functionaliteit én sfeer op de m2. Altijd met maatwerk voor onze opdrachtgevers als uitgangspunt.

Onze visie

Bij Moodsquare vinden we dat bij elke functionele ruimte de beleving van de gebruikers en bezoekers voorop staat. Hoe men zich voelt vertaalt zich immers direct naar hoe men functioneert en handelt. Dát is waar bij projectinrichting op ingespeeld moet worden. Benieuwd naar wat kleur, materiaal en ruimte met úw stemming doen? Doe dan onze unieke Quickscan.

Onze missie

Wij willen onze opdrachtgevers oplossingen bieden door, op basis van onze visie, met hen mee te denken en maximaal gebruik te maken van onze technische kennis en ervaring. Het is ons doel om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de wereld van projectinrichting door beleving centraal te stellen bij al onze opdrachten. Van inrichting en revitalisering tot herbestemming.

  Moodsquare quickscan