Moodsquare projectinrichting

projectinrichting, Revitalisatie & Herbestemming

Bij Moodsquare vinden we dat bij de inrichting van elke functionele ruimte de beleving van de gebruikers en bezoekers voorop hoort te staan. Hoe men zich voelt, vertaalt zich immers direct naar hoe men functioneert en handelt. En dát is volgens ons precies waar bij projectinrichting op ingespeeld moet worden.

Revitalisatie voor extra motivatie en productiviteit

Intensief gebruik, externe invloeden en veranderende esthetische waarden doen gebouwen verouderen. Als het punt bereikt is dat de opbrengsten de kosten niet meer kunnen dekken, is een kantoor of andere bedrijfsruimte toe aan een nieuwe levensfase. Het wordt tijd voor revitalisatie. Bij Moodsquare hebben we daar een duidelijke filosofie over: een kantoor is meer dan een functionele ruimte met bureaus, stoelen en kasten. Een wachtruimte is meer dan een verzameling plastic stoelen en een tafel met wat tijdschriften. Revitalisatie moet leiden tot vernieuwde inspiratie.

Als elke vierkante meter voor een nieuwe impuls moet zorgen

Het lijkt zo voor de hand te liggen, maar er zijn veel ruimtes die niet of nauwelijks effectief gebruikt worden. Bij een juiste analyse blijkt er echter toch veel mogelijk te zijn. Als elke vierkante meter tot extra motivatie en productiviteit moet leiden, kunt u bij Moodsquare terecht voor een nieuwe impuls met creatieve en functionele oplossingen. Uiteraard volledig afgestemd op uw specifieke wensen en de mogelijkheden die een bepaalde ruimte te bieden heeft.

  Moodsquare quickscan