• Hoofdkantoor Elspec
  • Hoofdkantoor Elspec
  • Hoofdkantoor Elspec

Hoofdkantoor Elspec

bezoekadres

Revitalisatie

Elspec levert producten en diensten die een rol spelen in de infrastructuur van energiedistributie en databekabeling netwerken. De inrichting gaat al jaren mee, maar sluit niet meer aan bij de jonge medewerkers en de snelle omgeving. Moodsquare mag een uitdagend ontwerp maken.

Na de inventarisatie van de wensen van Elspec krijgt Moodsquare de uitdaging om de juiste sfeer en beleving aan te brengen in de werkomgeving. Deze omgeving moet de huidige dynamische medewerkers stimuleren en motiveren, én een strakke en moderne uitstraling hebben. Elspec hecht veel waarde aan een gezonde en veilige werkomgeving. Moodsquare vertaald al deze wensen in het ontwerp.

Voor dit project hebben we gekozen voor het gebruik van sfeer versterkende materialen en kleuren. Met een vlekkenplan is van te voren bepaald welke personen veel met elkaar communiceren en hebben we deze dichter bij elkaar geplaatst waardoor zij nu effectiever communiceren. Door halfhoge kasten en visuele afscheidingen kunnen medewerkers geconcentreerd werken.

Hoofdkantoor Elspec
Terug naar overzicht
Volgende referentie