• Croissanterie Reijerwaard
  • Croissanterie Reijerwaard
  • Croissanterie Reijerwaard

Croissanterie Reijerwaard

Lunchroom

Revitalisatie

Zeventien jaar geleden begon Croissanterie Reijerwaard als een Délifrance  broodjeszaak op de woonboulevard in Barendrecht. In 2012 werd besloten de woonboulevard te renoveren en de uitstraling geheel te veranderen. De Croissanterie kreeg een nieuwe gevel en meteen werd de hele zaak verbouwd. Moodsquare dacht mee over de nieuwe invulling en heeft uiteindelijk de hele revitalisatie mogen uitvoeren. Van begin tot het einde, van ontwerp tot montage.

 

De nieuwe Croissanterie heeft een trendy, frisse uitstraling en oogt tegelijk toegankelijk door het gebruik van veel glas, zowel aan de voorzijde als aan de zijkant van het pand. Dit zorgt voor veel openheid en maakt de lunchroom een fijne plaats om te zitten en waar je kunt genieten van alles wat om je heen gebeurt.
Het voorste gedeelte is sfeervol ingericht als koffiebar om even tot rust te komen en te genieten van een heerlijke koffievariatie. Deze worden bereid in de speciaal hiervoor ontworpen koffiebar waar alle benodigdheden binnen handbereik staan. Dankzij de leestafel in het midden hoeft men zich geen moment te vervelen en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Achter in de lunchroom is er gelegenheid om een broodje of zelfs een menu te nuttigen. Hiervoor is een royale saladebar verwerkt in de ruimte, zodat alle broodjes en bestellingen vers bereid kunnen worden. De totale ruimte ademt sfeer en rust uit door het gebruik van moderne materialen in combinatie met de keuze voor een strak interieur.

Croissanterie Reijerwaard
Terug naar overzicht
Volgende referentie