• Hoofdkantoor Aalbers
  • Hoofdkantoor Aalbers

Hoofdkantoor Aalbers

aalbers|wico

Revitalisatie

In het hart van Renswoude ligt het hoofdkantoor van de Aalbers Groep, het familiebedrijf waar Moodsquare een divisie van is. Hier zijn kantoor, research & development én de productie alle werkmaatschappijen samengebracht op één locatie. Na jaren van intensief gebruik werd het tijd om het kantoor en de centrale ontvangstruimte te revitaliseren.

Uiteraard was het aan de interieurarchitecten van Moodsquare om deze revitalisatie tot in de puntjes uit te voeren.

De entree, ontvangstruimte en het kantoor van het hoofdkantoor werden in het door Moodsquare opgestelde interieurontwerp opnieuw ingedeeld. De bestaande pui met openslaande deuren maakte plaats voor een moderne schuifdeur. Plafonds, wanden en vloeren werden met moderne maar duurzame materialen afgewerkt. Het geheel werd fris wit met opvallende kleuraccenten.

Ook aan het meubilair werd uiteraard gedacht: nieuwe bureaus, kasten en opbergsystemen werden door Moodsquare ontworpen en in de eigen fabriek geproduceerd. Ook werd nieuw zitmeubilair aangeschaft.

Nadat er verschillende verlichtingsystemen waren getest, werd de keuze gemaakt voor sfeervolle, duurzame en energiezuinige verlichting met optimale lichtafgifte. Ook de projectbeplanting werd vernieuwd en maakt nu integraal onderdeel uit van het geheel: minimaal aanwezige beplanting in mooie stijlvolle plantenbakken. Al met al een streling voor het oog van elke bezoeker aan ons kantoor.

Hoofdkantoor Aalbers
statement avatar
Een representatief, modern kantoor met uitstraling waar onze medewerkers plezierig werken en we onze klanten met trots kunnen ontvangen.quote end
Terug naar overzicht
Volgende referentie