• Bedrijfsverzamelgebouw
  • Bedrijfsverzamelgebouw
  • Bedrijfsverzamelgebouw

Bedrijfsverzamelgebouw

Breda

Revitalisatie

In Breda, op één van de meest representatieve locaties in Nederland, staat een bedrijfsverzamelgebouw. Ondanks de A1-locatie is de bezetting minimaal. Door de gebruikte materialen en donkere kleuren is de ontvangstruimte toe aan een metamorfose. Moodsquare kan met deze opdracht uitstekend laten zien waar ze goed in is!

 

De uitstraling van het pand moet aansluiten bij de A1-locatie en parkachtige, groene omgeving met vijverpartijen. Een moderne en frisse uitstraling moet ervoor gaan zorgen dat meer en vooral ook jonge moderne bedrijven zich moeten gaan vestigen in dit verzamelgebouw.

Moodsquare laat zien dat de uitstraling en sfeerbeleving van een ruimte sterk beïnvloedbaar is door het gebruik van materialen en kleuren. Door relatief kleine inspanningen is gevoelsmatig een totaal andere ruimte ontstaan.  De bestaande balie is hergebruikt, en door het gebruik van moderne materialen en lichte kleuren nu weer als nieuw. Een spannende combinatie van harde vloerafwerking (PVC) gecombineerd met een zachte vloerbedekking zorgt voor een mooie mix van kleur, functionaliteit en sfeer. Kleurrijke LED-verlichting is attractief, modern en milieuvriendelijk.

Bedrijfsverzamelgebouw
Terug naar overzicht
Volgende referentie