• PonTeM
  • PonTeM
  • PonTeM

PonTeM

Nijmegen

Revitalisatie

PonTeM doet onderzoek naar diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen en communiceren. Haar medewerkers reizen over de hele wereld om onderzoek te doen. Ze zoeken een centraal kantoor voor overleg en het delen van onderzoeksuitkomsten. Een interessant project voor Moodsquare!

Een ruimte waar medewerkers een werkplek kunnen reserveren om rustig te werken en te overleggen is wat PonTeM graag wil. Een uitdagende ruimte die communicatie bevordert en medewerkers stimuleert én licht en toegankelijk is. In deze ruimte moet men zich thuis voelen. Moodsquare maakt een indrukwekkend voorstel waarin alle wensen van PonTeM zijn vertaald en krijgt de opdracht dit te realiseren.

Het thuisgevoel is gecreëerd door virtueel haardvuur, comfortabele oorstoelen, schemerlampen en vloerkleden. Het gebruik van zachte en vriendelijke materialen en het gebruik van hout verhoogd de sfeerbeleving bij de werkplek.  De glazen wanden zorgen voor openheid en stimuleert onderlinge communicatie. Voor het vergaren en delen van informatie is een bibliotheek ontworpen welke ook dienst doet als overlegruimte. Contacten worden gestimuleerd in de open keuken waar je (samen) kunt koken of koffie drinken. Iedereen kan optimaal profiteren van elkaars kennis.

PonTeM
Terug naar overzicht
Volgende referentie