Moodsquare projectinrichting

projectinrichting, Revitalisatie & Herbestemming

Bij Moodsquare vinden we dat bij de inrichting van elke functionele ruimte de beleving van de gebruikers en bezoekers voorop hoort te staan. Hoe men zich voelt, vertaalt zich immers direct naar hoe men functioneert en handelt. En dát is volgens ons precies waar bij projectinrichting op ingespeeld moet worden.

Projectinrichting met wow-effect

Of het nu gaat om een kantoor, een winkel of een openbaar gebouw, het is altijd de uitstraling die het verschil maakt tussen een ruimte die ‘wel mooi’ is, of eentje die echt het woord ‘wow’ verdient. Moodsquare is hét adres voor het 'wow-effect' dat u nodig heeft. Bij ons kunt u terecht voor ontwerp, creatie, verbouwing, inrichting en decoratie. Daarnaast maken we in onze eigen meubelmakerij de mooiste houten, stalen en kunststof meubels volledig op maat. De Arbo-wetgeving geldt hierbij als leidraad. Wij vinden dat de kwaliteit van onze meubels over vijf jaar nog steeds zo goed moet zijn als vandaag.

Als elke m2 moet inspireren

De manier waarop een ruimte is vormgegeven en ingericht heeft direct gevolgen voor de manier waarop gebruikers en bezoekers deze ruimte ervaren. Beleving is daarbij het sleutelwoord. Dat geldt voor zowel winkels, kantoren als openbare gebouwen. Wilt u alvast een idee krijgen wat beleving voor u persoonlijk kan betekenen? Doe dan onze Quickscan!

De creatieve en functionele oplossingen die we bij Moodsquare realiseren, zorgen ervoor dat elk interieur bijdraagt aan úw commerciële succes. Bij Moodsquare worden interieurs of onderdelen eerst tot in detail uitgewerkt in een geavanceerde 3D-omgeving zodat zowel de productie als de montage vlekkeloos kunnen verlopen. Projectinrichting met een visie dus.

  Moodsquare quickscan