Moodsquare projectinrichting

Moodsquare

U hoeft geen psycholoog te zijn om te begrijpen dat de juiste sfeer in een winkel het verschil kan betekenen tussen wél of geen aankoop. Of dat de productiviteit op kantoor danig verbetert als de werkruimte niet alleen functioneel, maar ook sfeervol en inspirerend is. De interieurarchitecten van Moodsquare leveren functionaliteit én sfeer op de m2. Altijd met maatwerk voor onze opdrachtgevers als uitgangspunt.

Creatieve Specialisten

Renswoude is het hart van de activiteiten van alle werkmaatschappijen van Moodsquare. Hier worden alle creatieve voorstellen uitgewerkt, vindt de onderlinge kennisuitwisseling plaats, wordt gewerkt aan gezamenlijke research & development en zijn de testfaciliteiten voor verschillende productgroepen geconcentreerd. Een team van creatieve specialisten, architecten, bouwkundig adviseurs maar ook inrichtingsdeskundigen zorgt ervoor dat elk project succesvol wordt afgerond.

Bij Moodsquare willen we onze opdrachtgevers oplossingen bieden door effectief mee te denken en maximaal gebruik te maken van onze technische kennis en ervaring. Van inrichting en revitalisering tot herbestemming, wij leveren u resultaat op de m2. Wat uw wensen ook zijn.

 

 

 

       Moodsquare quickscan